Известие

Collapse
No announcement yet.

Сменям, сменям, а проблема си остава ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблема с оборотите ми се реши след смяна на маркуча на дебитомера и сега работи като нова
    Alfa 156 1.8 TS 00

Comment

• колко стружа тоя маркуч и от каде го взе,има ли някакво по специално наименование

Comment

• Решение на проблема поне при мен

След като и аз смених всичко което се сменя и не се опражи реших да сложа добавка в маслото.Изведнъж колицата заспа,няма тракане на повдигачи, и други странични звуци.Чува се само инжекциона.
        Няма вече и клатенето на обороти в момента са 1000-1100. Не пиша името на добавката за да не си помисли някои че рекламирам)
        Ако ниакои се поинтересува да пише Л.С.

Comment

• Re: Решение на проблема поне при мен

Първоначално публикувано от nik_hadji
          След като и аз смених всичко което се сменя и не се опражи реших да сложа добавка в маслото.Изведнъж колицата заспа,няма тракане на повдигачи, и други странични звуци.Чува се само инжекциона.
          Няма вече и клатенето на обороти в момента са 1000-1100. Не пиша името на добавката за да не си помисли някои че рекламирам)
          Ако ниакои се поинтересува да пише Л.С.
          1000-1100? мно е брат! ако на загряла кола са такива явно си за адаптация на дроселова клапа
          Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

• И как звучи инжекциона, че ми е интересно?
            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox
              И как звучи инжекциона, че ми е интересно?
              Инжекциона цъка.
              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• абе дюзите цъкат
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Кое точно цъка???????
                  Кажи добавката де няма да те осъдят какво толкова.
                  Аз само дросела изчистих ама кво стана нищо. Започна да ги клати по нагоре малко. Сега вече пак си ги клати както преди и на място вече си работи на около 900 веднага след чистенето на дросела бачкаше на 1100, и то след всичките процедури по зануляване. След месец сама се адаптира Писна ми от майстори и сега не гледам оборотомера.
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

• Ми то ако си чуваш дюзите от купето имаш по-сериозни проблеми от клатенето на обороти.
                    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• На мен винаги ми се чува че нещо цъка. И то не само в колата
                      К.М.

Comment

• Бомба с часовников механизъм
                        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Колеги от циалата тази говорилня по въпроса за клатенето на оборотите на празен ход при 156 1.8ТS до сега не е ясна основната причина. Затова ви предлагам да направим официално запитване по въпроса до чужди форуми защото проблема както личи е повсеместен.

Comment

• Аз предлагам да направим клуб "клатещите обороти" И веднъж за винаги да премахнем тази чума от нашите коли. Ще пишем и на папата той нали е там на апенинския полуостров. Можем и на Президента да пишем.
                            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от paradox
                              колко стружа тоя маркуч и от каде го взе,има ли някакво по специално наименование
                              Маркуча ми го смениха в Александър Ауто и струва към 60-70 лева
                              Alfa 156 1.8 TS 00

Comment

• папата ще го реши
                                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Working...
                                X